Hauries d´instal.lar el plug-in del flash... Descarregar plug-in de Flash

Al dia

NOTICIES I ARTICLES

|

ENTREVISTES

|

MULTIMEDIA

Tria de l'usuari

Filtrar Resultats

Autors

Articles

L’energia centra la segona sessió de la MIT Conference

En el marc de la cinquena edició de les Tech Summer Sessions que tenen lloc a Barcelona fins a principis de juliol, ahir es va clausurar la ‘MIT Conference’, que va començar el dilluns. La segona jornada de la trobada va consistir en una intensa sessió en la que es van donar a conèixer els principals projectes tecnològics catalans i alguns internacionals dels camps de l’energia, l’aigua i la mobilitat. Malgrat aquests tres temes, la protagonista de la jornada, tant pels reptes que planteja com pel seu caràcter transversal, va ser el desenvolupament tecnològic en el camp de l’energia. El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va ser l’encarregat de tancar la MIT Conference.

Octavi Planells, Clara Cardona | 16 de juny de 2010

Experts del MIT comparteixen el seu coneixement amb investigadors i emprenedors catalans

L’empresa, la recerca i l’administració relacionades amb l’energia, l’aigua i la mobilitat com a línies de desenvolupament convergeixen aquests dies a les cinquenes Tech Summer Sessions. En el marc d’aquestes jornades, organitzades per la Fundació b_TEC, ahir tingué lloc la primera de les dues sessions que configuren la MIT Conference, en què experts del Massachusetts Institute of Technology (MIT) van compartir amb els assistents el seu coneixement sobre els tres camps objecte d’estudi de les jornades.

Octavi Planells, Clara Cardona | 15 de juny de 2010

Un nou pas en el camí cap al Campus Diagonal-Besòs

El proper dilluns 14 de juny s’inaugura la 5a edició de les Tech Summer Sessions, una sèrie de jornades de debat i tallers que reuneixen a Barcelona experts capdavanters en l’escena internacional de l’energia, l’aigua i la mobilitat. Des de la seva creació ara fa cinc anys, aquestes sessions dirigides principalment a professionals tenen com a objectiu donar contingut i anar configurant i consolidant el futur Campus Diagonal-Besòs.

Clara Cardona | 10 de juny de 2010

Un informe de l’OCDE avalua el sistema català de recerca i innovació

Malgrat les fites assolides durant l’última dècada en matèria de polítiques de recerca i innovació, a Catalunya encara li queda molt per fer. En termes d’innovació, la comunitat se situa al capdavant d’un país de l’OCDE desfavorit, tot i que encara es troba per sota de la mitjana d’aquest grup de països. Aquestes i moltes altres conclusions es destaquen en un informe que la mateixa OCDE ha elaborat per tal d’avaluar el sistema català de recerca i innovació i que fou presentat el dijous 3 de juny a la capella de Santa Àgata de Barcelona.

Clara Cardona | 7 de juny de 2010

Notícies

 
Global Global Global Global
RSS